Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy używali produktu lub go nabyli. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.


IBO WQX 550

IBO WQX 550

produkt zgodny z opisem

Autor recenzji: Michal
Data napisania recenzji: 28-06-2023

IBO 3 Ti 15 + kabel 20m

IBO 3 Ti 15 + kabel 20m

Zgodny z zamówieniem. Jakość OK

Autor recenzji: Zbigniew
Data napisania recenzji: 23-05-2023

IBO HOME1 pompa z wbudowanym falownikiem

IBO HOME1 pompa z wbudowanym falownikiem

Pompa sprawna jak na razie. Przywieźli też dość szybko. Dobre rozwiązanie zamiast hydroforu i dużego zbiornika. Można polecić jeśli jest mało miejsca do instalacji albo potrzebna cicha pompa albo mało…

Autor recenzji: Andrzej Krawczyk
Data napisania recenzji: 04-05-2023

IBO 4 ISP 14-25 pompa 7,5kW 400V

IBO 4 ISP 14-25 pompa 7,5kW 400V

I buy this pump 3 years ago and working really well. I really recommend this pump. Thanks so much.

Autor recenzji: Fr ma
Data napisania recenzji: 02-05-2023

IBO CPM 18 INOX chłodziwa

IBO CPM 18 INOX chłodziwa

Całkiem porządna pompa.Pompuje wodę poprzemysłową z drobnymi zanieczyszczeniami.Poki co działa bez zarzutu.Obsługa sklepu w pełni profesjonalna.Wysyłka w miarę szybko w akceptowalnych granicach.

Autor recenzji: Aleksander Siciński
Data napisania recenzji: 12-04-2023

IBO IPML 50/750

IBO IPML 50/750

super pompa

Autor recenzji: Adi
Data napisania recenzji: 05-04-2023

IBO SN-450 pompa

IBO SN-450 pompa

Хороший насос. Быстрая доставка, очень компетентный сервис.

Autor recenzji: Андрей
Data napisania recenzji: 20-03-2023

IBO 3 Ti 20 + kabel 20m

IBO 3 Ti 20 + kabel 20m

pompka niczego sobie, dostawa szybko i sprawnie polecam !!!

Autor recenzji: andi
Data napisania recenzji: 15-03-2023

IBO IPC550 automat

IBO IPC550 automat

szybka dostawa pompa sprawna

Autor recenzji: I.W.
Data napisania recenzji: 24-02-2023

Hydrofor pompa IBO MH1300 + zbiornik 100 hydroforowy MHI

Hydrofor pompa IBO MH1300 + zbiornik 100 hydroforowy MHI

Ogolnie podoba mi sie. Obsluga i dostawa kompetentnie szybko i sprawnie. Pompa cicha, przez co mozna z powodzeniem montowac w domu. Na razie dziala w porzadku, ale co bedzie po 2 latach zobaczymy.

Autor recenzji: Oli
Data napisania recenzji: 22-02-2023

IBO DP370 pompa

IBO DP370 pompa

Pompa sprawdza się przy głębszej studni polecam

Autor recenzji: ZygmuntS
Data napisania recenzji: 16-02-2023

IBO WQX 750

IBO WQX 750

Отлично !!!

Autor recenzji: Андрей
Data napisania recenzji: 15-02-2023

EHI 25-80/180 pompa energooszczędna do CO pieca CWU ciepła

EHI 25-80/180 pompa energooszczędna do CO pieca CWU ciepła

Pompa cholernie głośna, jest nowa a słyszę buczenie na 1 piętrze, podobne do głośnej pracy starej zatartej pompy. W instrukcji jest informacja że trzeba odpowietrzyć pompę ale brak info jak tego dokonać…

Autor recenzji: Adam
Data napisania recenzji: 08-02-2023

IBO OHI 25-40/180

IBO OHI 25-40/180

sprawdzona pompka polecam

Autor recenzji: Kuźm. R,
Data napisania recenzji: 03-02-2023

IBO IPC550 automat

IBO IPC550 automat

Polecam!!!

Autor recenzji: Andrzej W.
Data napisania recenzji: 30-01-2023


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu