Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Recenzje
Kontakt
  • PHU Aquatik
    NIP: 1180733554

  • E-mail:sklep@aquatik.eu
  • Telefon533 241 279
  • Godziny działania sklepu08.00 - 16.00 (pn-pt)
Dostawa
 
alt  alt     
Nasze hity
Systemy płatności
  • PayU
  • iMoje
  • BGŻ
Producenci

Recenzje

Zbiornik IBO 24L hydrofor

Zbiornik IBO 24L hydrofor

Ocena produktu 5/5

Zgodny z opisem i działa po zamontowaniu na nim pompy hydroforowej

Autor recenzji: edward
Data napisania recenzji: 24-10-2020

WZI 250 W (WZ250) + osprzęt

WZI 250 W (WZ250) + osprzęt

Ocena produktu 4/5

Pompa solidnie wykonana. Oferowany w sklepie osprzęt pozwala na skompletowanie urządzenia do potrzeb każdego użytkownika.. Produkt polski . Polecam.

Autor recenzji: Tadeusz
Data napisania recenzji: 14-07-2020

IBO 3 Ti 15 + kabel 20m

IBO 3 Ti 15 + kabel 20m

Ocena produktu 5/5

pompa sprawna i działa bez zarzutu. Polecam sprzedawcę jak i produkt

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 11-04-2020

IBO 3 SQIBO 0,75  230V + kabel 25m

IBO 3 SQIBO 0,75 230V + kabel 25m

Ocena produktu 5/5

towar zgodny z opisem, zgodnie z rozmowa telefoniczną towar doszedł wyznaczonym terminie

Autor recenzji: IWONA
Data napisania recenzji: 04-04-2020

IBO WZI 250 (WZ250)

IBO WZI 250 (WZ250)

Ocena produktu 5/5

bardzo szybka realizacja zamowienia.

Autor recenzji: JOZEF
Data napisania recenzji: 10-03-2020

IBO CTR 550 pompa z rozdrabniaczem

IBO CTR 550 pompa z rozdrabniaczem

Ocena produktu 5/5

Pompa żeliwnej konstrukcji dość ciężka. Dlatego mogli by ją tylko bardziej wypchać jakimś styropianem przy pakowaniu. Ogólnie jestem zadowolony, działa jak należy.

Autor recenzji: Andrzej W.
Data napisania recenzji: 14-01-2020

IBO WZI 750 W (WZ750)

IBO WZI 750 W (WZ750)

Ocena produktu 5/5

Niewielka pompka hydroforu. Wszystko jak należy. Polecam.

Autor recenzji: S.W.
Data napisania recenzji: 13-01-2020

AQUASAN PRO pompa do WC (black) przepompownia toaletowa

AQUASAN PRO pompa do WC (black) przepompownia toaletowa

Ocena produktu 4/5

Przepompownia ogólnie dobra. Wysyłka w miarę szybka. Doradztwo na wysokim poziomie.Pompka ma nieco wysoko rury dopływowe,to jakieś 10cm od dołu i może być problem przy montażu urządzeń nisko położonych…

Autor recenzji: qqx
Data napisania recenzji: 06-12-2019


Aktualności

Co robić w przypadku, gdy zaleje nas woda?

28-12-2020Wyświetleń: 84

Zalanie mieszkania to najczęstszy powód wypłaty odszkodowania mieszkaniowego. To dowód na to, że nie jest to rzadko spotykany problem. Przeciwnie – zalanie może wystąpić w każdym domu w najmniej oczekiwanym momencie. Przyczyny mogą być różne – od uszkodzonych rur po klęski żywiołowe.

Przeczytaj całość

W jaki sposób wyczyścić przydomowe szambo?

22-12-2020Wyświetleń: 256
Szamba betonowe to zbiorniki fermentacyjne gromadzące odpady płynne i stałe z gospodarstw domowych. Na właścicielu posesji spoczywa obowiązek jego regularnego opróżniania i czyszczenia. To bardzo ważne i mało kto zdaje sobie sprawę z regulacji prawnych tego dotyczących. Jak często należy więc czyścić szambo i w jaki sposób to robić?
Przeczytaj całość

Planujesz budowę basenu? Pamiętaj o solidnej pompie!

10-12-2020Wyświetleń: 86
Woda w basenie jest nieustannie narażona na zanieczyszczenia. Pochodzą one z otoczenia – na przykład liście lub pyłki, ale ich przyczyną jest również samo korzystanie z basenu. Zanieczyszczenia w basenie są nie do uniknięcia. By móc cieszyć się ogrodowym basenem bez strachu o zdrowie swoje i najbliższych, należy zainwestować w niezbędne produkty, które pozwolą utrzymać wodę w stanie bezpiecznym dla zdrowia.
Przeczytaj całość

O czym warto pamiętać remontując toaletę w domku letniskowym?

30-11-2020Wyświetleń: 111

Doczekałeś się wymarzonego urlopu, a zamiast długo wypatrywanego relaksu i spokoju towarzyszy Ci zdenerwowanie. Źle przemyślana hydraulika domku letniskowego może być powodem do frustracji. Nie tłumacz tego złośliwością rzeczy martwych, za to zdecyduj się na gruntowne zmiany.

Przeczytaj całość
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl